###COOKIEFRAME###
###COOKIEBUTTON###
###COOKIEINFO###
Warner Bretzler Kesme Sistemi

Warner Bretzler Kesme Sistemi

Warner Bretzler testinde numune bir kesici ile ikiye ayrılmaktadır. Kesme testleri ile et ve balık ürünlerinde; ürünlerin sertlik/yumuşaklık özellikleri, sosislerin gevrekliği ya da kek, pasta gibi hamur işi ürünlerin ısırılma davranışları gibi özellikler tespit edilebilmektedir.

Dikdörtgen yapıya sahip numuneler için genellikle düz bıçaklar kullanılırken; yuvarlak numuneler için kesik bir çentiği bulunan bıçaklar kullanılmaktadır.

Sonuçların tekrarlanabilirliği avantajı ile çok sık kullanılan bir yöntem olmuştur.

İletişim

Zwick Avrasya
Tel.  ++90.212.871 30 10
E-Mail  info@zwick.com.tr
Hemen Başvurun

İletişim Formu
Konu*
Ülke*
* Zorunlu Alanlar