###COOKIEFRAME###
###COOKIEBUTTON###
###COOKIEINFO###
OTMS-Test Hücresi

OTMS-Test Hücresi

OTMS Test Hücresi ile tekstür analizleri (Ottawa Texture Measuring System) malzemelerin basma ve viskoz davranışlarının tespiti için uygulanmaktadır. OTMS Tekstür analizleri ile belirli bir numune ölçüsünün olgunluk, yumuşaklık, gevreklik ya da viskoz özellikleri tespit edilebilmektedir. Bu test uygulaması öncelikle iyi viskozite davranışları olan konserve sebze, peynir ve etli hamur işi gibi ürünlerde uygulanmakta ve ekstrüdat ve tahıl ürünler için de kullanılmaktadır.

Hacmin azaltılması için kullanılan farklı ekstrüzyon tablaları ve azaltma birimleri farklı özelliklere sahip malzemelerin testlerine olanak sunmaktadır. Sızdırmazlık plakası kullanılarak saf basma kuvveti de ölçülebilmektedir.


Videolar

 

Simulation of the chewing behavior of food

Simulation of the chewing behavior of food using the Ottawa texture measuring system cell (OTMS cell)
Video 00:01:58
208_Ottawa-Zelle_EN.wmv (146 M)

İletişim

Zwick Avrasya
Tel.  ++90.212.871 30 10
E-Mail  info@zwick.com.tr
Hemen Başvurun

İletişim Formu
Konu*
Ülke*
* Zorunlu Alanlar