###COOKIEFRAME###
###COOKIEBUTTON###
###COOKIEINFO###
Kramer Kesme Testleri

Kramer Kesme Testleri

Kramer Kesme testleri, gıda malzemelerinin tek ısırıkta gösterdikleri davranışların simülasyonu için uygulanmakta ve ürünlerin ısırılma tepkimeleri, gevreklikleri ve sıkılık-sertlikleri konusunda üreticiye fikir vermektedir. Kramer Kesme testleri, et, balık gibi ürünlerde, çok küçük meyve ve sebze tanelerinin yanı sıra; tahıl ve patates cipsi gibi aperatiflerde uygulanmaktadır

Test esnasında; 5 ya da 10 bıçaktan oluşan kesme ekipmanı sabit bir hızda hazneye yerleştirilen numuneye nüfuz etmekte, basma kuvveti oluşturmakta, numuneyi kesmekte ve oluklu zemin plakasından kesilen tanelerin akmasını sağlamaktadır. Test uygulaması önceden belirlenmiş - standarda uygun numune ölçüsü üzerinde uygulanmaktadır. Çoklu kesme bıçağı yapısı, birçok noktadan aynı anda ölçüm almayı sağlamakta ve böylece tekstür analizinde oluşabilecek olası sapmaların önüne geçilmektedir.


Videolar

 

Prüfung von Hamburgern / Frikadellen - Testing of hamburgers

Texturanalyse mit einer Zwick Material-Prüfmaschine zwicki-Line, Prüfung von Hamburgern / Frikadellen mit ...
Video 00:01:17
87_Texture_analysis_of_burger.wmv (8.8 M)

İletişim

Zwick Avrasya
Tel.  ++90.212.871 30 10
E-Mail  info@zwick.com.tr
Hemen Başvurun

İletişim Formu
Konu*
Ülke*
* Zorunlu Alanlar