###COOKIEFRAME###
###COOKIEBUTTON###
###COOKIEINFO###
Hamur Çekme Test Düzeneği

Hamur Çekme Test Düzeneği

Hamur Çekme Test Düzeneği küçük miktarda un ya da hamur gibi ürünlerin mikro düzeydeki çekme testleri için kullanılmaktadır. Bu test uygulaması ile glüten ve hamur gibi (protein birleştiricileri) ürünlerin işlenme davranışları, uzama davranışları, elastik özellikleri ve birleşme davranışları test edilmektedir.

Böylelikle farklı tipteki un ve pişirme maddeleri karşılaştırılabilmekte ve ürünlerin pişme davranışına etkileri tespit edilebilmektedir. Farklı reçeteler (tarifler), işleme teknikleri, süreçleri ve katkı malzemeleri iyileştirilebilmekte ve optimum bir ürüne ulaşmak kolaylaşmaktadır.

Test ekipmanı ayrıca sakız ürünlerde elastik davranışların tespiti için de kullanılabilmektedir.

İletişim

Zwick Avrasya
Tel.  ++90.212.871 30 10
E-Mail  info@zwick.com.tr
Hemen Başvurun

İletişim Formu
Konu*
Ülke*
* Zorunlu Alanlar