###COOKIEFRAME###
###COOKIEBUTTON###
###COOKIEINFO###
Çevrimli Akışkanlık (Back Extrusion) Hücresi

Çevrimli Akışkanlık (Back Extrusion) Hücresi

Margarin ve tereyağı gibi içeriğinde yağ kristalleri aşamalı farklı işleme süreçlerinden kaynaklı aşamalı olarak parçalanmaktadır. Bu malzeme değişimi iç yumuşama ya da malzemenin kalan sertliği üzerinden değerlendirilmektedir.

Üzerinde birçok delik bulunan ''Çoklu Geri Ekstrüzyon Hücresi'' malzemeye çevrimli yük uygulamaktadır. Test esnasında belirli bir sertlik değeri için gerekli çevrim sayısı ya da belirli bir çevrim sayısından sonra oluşan sertlik ölçülmektedir.

Test haznesi ayrıca dondurma, peynir ve pişmiş makarnada farklı test uygulamaları için de kullanılabilmektedir.

İletişim

Zwick Avrasya
Tel.  ++90.212.871 30 10
E-Mail  info@zwick.com.tr
Hemen Başvurun

İletişim Formu
Konu*
Ülke*
* Zorunlu Alanlar