###COOKIEFRAME###
###COOKIEBUTTON###
###COOKIEINFO###
3 Nokta Eğme Test Kiti

3 Nokta Eğme Test Kiti

3 Nokta Eğme Testlerinde, numune iki destek arasında yerleştirilmektedir ve merkezi bir eğme fini ile yukarıdan kuvvet uygulanmaktadır. Destekler arası mesafe numune ölçüsüne uygun ayarlanabilmektedir.

Eğme testleri genel olarak; gofret, kurabiye, çikolata ya da tahıllı yiyecekler gibi üretimden aynı ölçülerde çıkan, kırılgan ve kuru gıda malzemelerinde uygulanmaktadır.

Eğme ve kırılma dayanımı, kırılma eğilimi ve kırılganlık, gevreklik değerleri farklı reçeteler uygulayarak yeni üretimler yapma olanağının kapılarını açmaktadır. Bunun yanı sıra; malzemenin nem alma oranı, pişirme süresi ve sıcaklığı, paketleme ve muhafaza koşulları ürünün kendi özelliklerine göre ayarlanabilmektedir.


Videolar

 

3-point flexture test on crispbread - 3-Punkt-Biegeversuch an Knäckebrot

3-point flexture test on crispbread with Zwick Materials Testing Machine - 3-Punkt-Biegeversuch an Knäckebrot ...
Video 00:00:36
112_Knaeckebrot.wmv (21 M)

İletişim

Zwick Avrasya
Tel.  ++90.212.871 30 10
E-Mail  info@zwick.com.tr
Hemen Başvurun

İletişim Formu
Konu*
Ülke*
* Zorunlu Alanlar